Mijn praktijkruimte

Sinds september 2018 maak ik gebruik van mijn nieuwe praktijk. Een mooie, lichte ruimte, met veel parkeergelegenheid. Zie hieronder voor een kleine rondleiding door mijn praktijk, waar ik altijd met veel plezier ben.

 

 

De entree, met een vrolijke flamingo van Muurfeestje.

 

 

De praktijkruimte is ingedeeld in verschillende hoeken. Aan deze tafel voer ik individuele gesprekken, neem ik intelligentieonderzoek af en het is een fijne plek om begeleiding voor te bereiden en uit te werken.

 

 

Tegenover de tafel hangt een groot whiteboard. Erg fijn om tijdens de begeleiding te kunnen gebruiken, voor mezelf om dingen op te schrijven/te tekenen, maar ik vraag ook regelmatig aan kinderen/jongeren om op deze manier iets zichtbaar te maken. Een handig hulpmiddel om letterlijk van een afstandje naar je eigen gedachten en overtuigingen te kunnen kijken!

 

 

Een groot dressoir waarin ik veel spellen en andere materialen kan bewaren. Materialen die ik onder andere gebruik zijn smartgames, kaartspellen, boeken en materialen om op een creatieve manier aan de slag te kunnen gaan. Ook staat de verstuiver met essentiële oliën regelmatig aan, en staat op het hoekje van de kast de pauw met veren, inclusief de 'probeerveer'.

 

 

Een heerlijk hoekje voor de kinderen om te zitten met een boekje of te spelen op het kleed, tijdens de inloop van de HB-groepen. Ook een fijn hoekje om te kunnen zitten voor korte gesprekjes.

 

 

Tot slot de hoek die ik het meest gebruik voor de HB-groepen. Een grote tafel om met z'n allen aan te tekenen, met klei bezig te zijn, dingen te bouwen, filosofiespellen te spelen, etc. Aan de rechterkant een klein stukje van het aanrecht, waar ik een kopje koffie of thee kan zetten.

© 2018 Hoogbegaafdheidspraktijk Wegwijs