Please reload

Recente berichten

Brief voor Cliënten m.b.t. protocol Corona

May 11, 2020

Per vandaag mag ik in mijn praktijk mijn werkzaamheden weer hervatten. Hierbij ben ik gehouden aan een ons voorgeschreven protocol, waarbij we ons hou...

1/3
Please reload

Uitgelichte berichten

Brief voor Cliënten m.b.t. protocol Corona

May 11, 2020

Per vandaag mag ik in mijn praktijk mijn werkzaamheden weer hervatten. Hierbij ben ik gehouden aan een ons voorgeschreven protocol, waarbij we ons houden aan de maatregelen van het RIVM. Het volgen van dit protocol is een voorwaarde voor opening van praktijken. Hieronder deel ik een informatiebrief, waarin een aantal belangrijke punten zijn opgenomen:

 

Geachte cliënt,

 

Gelukkig mag ik u weer ontvangen, maar omdat het Corona-virus nog steeds actief is, zijn er vanuit de beroepsorganisatie bepaalde spelregels opgesteld voor uw en mijn veiligheid. U wordt geacht deze te lezen en te respecteren.

 

• Ik plan mijn afspraken zo, dat het aantal cliënten in de wachtruimte tot een minimum wordt beperkt;

• In de wachtruimte is ruimte genoeg om elkaar te passeren, mochten er toch nog andere cliënten zijn. Kom op tijd, maar niet te vroeg;

• Het toilet is tijdelijk niet te gebruiken, bij uitzondering kan hiervan worden afgeweken;

• Kom zoveel mogelijk alleen, laat uw partner thuis. Een van beide ouders kan uiteraard met hun kind (tot 16 jaar) meekomen;

• Neemt u zo min mogelijk spullen mee en stopt u uw spullen die noodzakelijk zijn, weg in uw tas of jaszak;

• Na iedere cliënt worden contactpunten zoals de deurklinken, deurbel en armleuningen van de stoelen schoongemaakt. Raakt u zo min mogelijk aan in de praktijk;

• Het gesprek tussen ons vindt plaats op 1,5 meter afstand;

• Voor zover mogelijk geef ik instructies en oefeningen op minimaal 1,5 meter afstand;

• Indien u zich angstig voelt om te komen, dan is een telefonisch- of video-consult ook mogelijk. Ik houd dan op afstand 'een vinger aan de pols'. Deze consulten worden conform de jeugdwet / de eisen van de zorgverzekeraar (tijdelijk) gedeclareerd en tellen mee in uw totaal aantal vergoedingen;

• Tijdens het maken van de afspraak stel ik een aantal vragen (Triage) waardoor ik weet of behandelen veilig kan en zelfs vlak voor de daadwerkelijke afspraak doe ik dit om te checken of er iets is veranderd;

• Blijf thuis indien u of een van uw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. U wordt geacht uw afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken. Deze annuleringen worden, ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht.

 

Ik hoop op deze manier een aantal vragen te hebben beantwoord. Mocht je na het lezen van bovengenoemde informatie toch vragen hebben, of twijfels, of gewoon een en ander willen bespreken, neem gerust contact met me op.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief

© 2018 Hoogbegaafdheidspraktijk Wegwijs